Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pavilonok, kerti bútorok képes leírás - Asztalos.tlap.hu
részletek »

Pavilonok, kerti bútorok - Asztalos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: asztalos.tlap.hu » Pavilonok, kerti bútorok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Balázs Kisker Bt. Siófok

Balázs Kisker Bt. Siófok

A Balázs Kisker Bt-t 1997-ben hoztuk létre mint az erdélyi Korondi árcsó Kft. magyarországi képviseletét. Cégünk faipari termékek kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával, valamint építőipari tevékenységgel foglalkozik. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek a faipari készítmények széles skáláját lefedik, kezdve a kerti- és belső kisbútoroktól a hétvégi házakon és nyaralókon keresztül a családi házakig. Kerti házaink ÉMI engedéllyel (2,3) rendelkeznek. Ügyfeleink választhatnak katalógusunkból, de egyedi elképzelések alapján is készítünk bútorokat, épületeket. Az általunk gyártott épületekhez vállaljuk a hőszigetelt külső- és belső nyílászárók - szabvány méretekben vagy a megrendelő, ettől eltérő, egyedi igényei szerinti - legyártását. Mivel gyártóként vagyunk jelen a piacon áraink igen kedvezőek; valamint viszonteladóinknak nagyobb tételben történő rendelés esetén további jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani. Remélem hamarosan Önt is partnereink között köszönthetjük!

Faház Erdélyből

Faház Erdélyből

Sok előnye van egy fából készült nyaralónak, családi háznak. Ugyanolyan időtálló, mint egy téglából készült ház, azonban gyorsabban felépíthető, szétszedhető és máshol újra összeállítható. Az ára is sokkal kedvezőbb, jobb hőszigetelő képessége, együtt él és lélegzik a benne lakó emberrel és nem utolsó sorban stílusa van. Minden faház vásárlásakor vállaljuk a hőszigetelt külső- és belső nyílászárók - szabvány méretekben vagy a megrendelő, ettől eltérő, egyedi igényei szerinti - legyártását.

Játszótéri, parkberendezés

Játszótéri, parkberendezés

Az általunk kifejlesztett fa-műanyag kompozit anyag alkalmazásával egyesítjük a két anyag előnyös tulajdonságait és így olyan játszótereket, játszótéri játékokat, parkkellékeket, kerti bútorokat tudunk gyártani, amelyek a piacon újdonságával és előnyeivel megelőzi versenytársait. Az előnyök közé tartozik az is, hogy újrahasznosított anyagok felhszanálása miatt a környezetünk védelméhez jelentősen hozzájárulunk.

Rönkfantázia

Rönkfantázia

Kertibútorok, játszóterek, játszótéri játékok tervezése és kivitelezése rönkfából. Cégünk több éve rönkből készült kertibútorok és játszóterek, játszótéri játékok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Termékeink egyedi elképzelések alapján készülnek miközben a fa megőrzi természetes formáját és szépségét. A bútorokat fenyőfából,akácból és tölgyből készítjük gondosan megmunkálva és felületkezelve. Kérjük tekintse meg oldalunkat és forduljon hozzánk bizalommal.

Siklósi Zoltán Győrladamér

Siklósi Zoltán Győrladamér

Rövid határidővel vállaljuk az Ön egyedi igényei szerint bármilyen kerti építmény elkészítését, legyen az kerti pavilon, gépkocsi-beálló, garázs, faház, pergola, szerszámtároló, utólagos terasz lefedés vagy bármi más. Építményeink faszerkezetűek, külön beton alapozást nem igényelnek, hiszen a síkbetonon kívül felállíthatók térkő burkolaton, murván, kavicson, sőt akár füves területen is. Nagy stabilitásukat erős gerendaváz biztosítja. Szolgáltatásunk a következőket tartalmazza: - 4 rétegű felületkezelés minőségi vastaglazúrral tetszőleges színben fújással, - Bitumenzsindely borítás bádog csöpögtetővel, - Helyszíni összeszerelés, - Házhozszállítás Az épületek szerkezete gyalult és csiszolt anyagokból készül.

Hirdetés
Weka Kft. Budapest

Weka Kft. Budapest

A weka-gerendaházak, faszerszámtárolók vagy nyaralók első osztályú, északi lucfenyőből készülnek, és a natúr fát szállítják Önhöz. Kellékek gazdag választékával rendelkezünk, melyekkel a kert díszévé varázsolhatja az épületet. Tömörfa szaunáink 45 mm vastag gerendából készülnek nút-féderes illesztéssel. A körbemaratás biztosít különösen erős és szoros sarokkapcsolódást. A weka elemekből épített szaunák energiabarátok és szigeteltek. A belső burkolat 14 mm vastag Softline deszkából készül északi natúr lucfenyőből. Új termék a választékban: a weka AktiVit infravörös kabin. Ezen kívül még gazdag választékot talál autóbeállókból, terasztetőkből és lugasokból.

Tuti menü